26 Kasım 2007 Pazartesi

Blogcu arkadaşımıza veda



Onu blogum daha çok yeniyken tanıdım. Hemen her mesajımın altına yorum bırakırdı. Ben de kendisini ziyaret ettiğimde blogunda bir sıcaklıkla karşılanırdım. Neşeli bir şekilde anlattığı çocukluk anıları, kardeşi ile yaşadıkları, zeytin sevgisi, yaptığı pasta-börekleri komşuları ile iştahla yemesi... Eminim gerçek hayatta da etrafına pozitif enerji yayan bir insandı ve tabii çok sevilen... Ben onunla bloglarımıza bıraktığımız mesajlar dışında tanışmıyor olsam da çok seviyordum, hatta özel hayatı hakkında bir fikrim dahi olmasa da, yalnız yaşadığını bildiğim için "ah evlense de yuvasını kursa ne güzel olur" diye düşünecek kadar yakın hissediyordum.

Hastalığı anladığım kadarı ile aniden ortaya çıkmış, kendimi keşke daha önce farkına varsaydı diye düşünmekten alıkoyamasam da biliyorum ki, büyüklerimizin dediği gibi, ölüm ve düğün günü tarihini şaşmaz.

Bu üzücü haberi zaten bir çok blog arkadaşımızdan almışsınızdır, ama ben de blogumda o güzel insanı anmadan geçmek istemedim. Hem belki onun için yapılacak olan hatim duasına bir katkınız olur diye düşündüm. Mekanın cennet olsun Esra....

Hiç yorum yok :

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...