tag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post8585137254875820728..comments2023-11-03T16:07:14.725+03:00Comments on A i n t a b S o f r a s ı: Vişne EkşisiNailehttp://www.blogger.com/profile/14464413476670793420noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post-48602648166682144412008-08-14T00:39:00.000+03:002008-08-14T00:39:00.000+03:00İlk kez görüyorum vişne ekşisini canım..Vişne seve...İlk kez görüyorum vişne ekşisini canım..Vişne sever biri olaraktan ekşisininde salatalara çok yakışacağı kanısındayım..Ellerine sağlık..<BR/><BR/><BR/>Sevgilerle..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post-3133004181874162822008-08-02T23:44:00.000+03:002008-08-02T23:44:00.000+03:00vişne diye kaç gundur çıldırdım bu tarifide alıyor...vişne diye kaç gundur çıldırdım bu tarifide alıyorum allahım kırmızı renge döneceğim bu kadar vişne ye ye nereye kadar:)zarpandithttps://www.blogger.com/profile/15658640025163911797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post-32885824962365124702008-07-31T11:45:00.000+03:002008-07-31T11:45:00.000+03:00PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızd...PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda…<BR/>YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ-4 PİLAVLAR<BR/><BR/>http://porselendemlik.blogcu.com<BR/>http://selmahlc.blogcu.com <BR/>http://birdemliksohbet.blogspot.com<BR/>http://yoresellezzetler.bloggum.com tarafından hazırlanmıştır<BR/><BR/>etkinliğimizin yeni sahibesi www.capankizimutfakta.blogspot.com olarak 10/8/2008 ile 01/09/2008 tarihleri arasında 20 gün boyunca ben yapacağım konumuz:PİLAVLAR<BR/><BR/>anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak…<BR/>sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz…<BR/>eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız<BR/>yapmanız gereken şey;<BR/>hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek<BR/>örnek:<BR/>isim:perde pilavı<BR/>yöre adı:siirt<BR/>buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde…<BR/>iletişim:kadininmutfagi@hotmail.com ya da www.kadininmutfagi.blogcu.com<BR/>unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdırcapankizimutfaktahttps://www.blogger.com/profile/03308793019325965245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post-60687025123894641842008-07-25T00:23:00.000+03:002008-07-25T00:23:00.000+03:00Merhaba,ilk defa vişne ekşisi diye bir ekşe türü d...Merhaba,ilk defa vişne ekşisi diye bir ekşe türü duyuyorum.Tahmin ederim güzel oluyordur.Ellerinize sağlık..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post-52710075436125955432008-07-23T15:48:00.000+03:002008-07-23T15:48:00.000+03:00Ev yapımı herşey çok daha sağlıklı... Vişne ekşisi...Ev yapımı herşey çok daha sağlıklı... Vişne ekşisi de çok güzel omuştur eminim... Sana bu sıcaklarda acil tatiller dilerim... Kısa kaçamaklarla kendini dinlendirmeye çalış... Sevgiyle...Bizim Evin Mutfağı-Ayselhttps://www.blogger.com/profile/11778832078400950240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3164135106669796804.post-71962844874849680572008-07-23T15:08:00.000+03:002008-07-23T15:08:00.000+03:00elinize sağlık.ilk fırsatta vişnesever kızıma yapa...elinize sağlık.<BR/><BR/>ilk fırsatta vişnesever kızıma yapayım. bakalım yorumu ne olacak?<BR/><BR/>urfayemekleri.comurfayemeklerimizhttps://www.blogger.com/profile/05877332097974235874noreply@blogger.com